Kontakta oss så bjuder vi på en digital kaffe

Vi behöver hjälp med

Tack för ditt meddelande!

Avbryt

Work with us

Oskar Gummesson

LinkedIn profil
Facebook profil

Grafisk designer med intresse för UX

Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla våra kunders varumärken! Här erbjuds du en kreativ roll med stort eget ansvar och möjlighet att påverka ditt egna arbete. Du välkomnas till en arbetsplats med familjär och kreativ stämning och där det finns goda möjligheter att utvecklas. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

Brush and Code erbjuder tjänster inom digital marknadsföring i form av webbplatser, sociala medier och contentproduktion. Företaget grundades 2019 och består idag av tre medarbetare samt ett flertal konsulter och samarbetspartners. Kontoret ligger i nyrenoverade och moderna lokaler precis vid vattnet i Alviks Strand. Företaget är i en expansiv fas och utökar nu teamet med flera medarbetare, bland annat en ny kollega inom grafisk design.

Hos oss är teamkänslan och samarbetet viktigt då vi jobbar i ett litet team. Prestigelöshet, engagemang och lösningsorienterad är några av de egenskaper som vi ser att du har. I den här rekryteringen går vi mer på de personliga egenskaperna än din arbetslivserfarenhet. Distansarbete fungerar inte för den här tjänsten.

Vi söker nu dig som är grafisk designer och vill komplettera vårat team. Du kommer vara en viktig nyckelspelare i de dagliga arbetet och vi ser fram emot att få jobba tillsammans med dig!

Du erbjuds

I den här tjänsten kommer du vara delaktig i hela kedjan. Du kommer exempelvis att:

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har

Som person är du

Övrig information

Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten välkomnas även detta i din ansökan.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.

Placering: Alviks Strand, Alvik