Kontakta oss så bjuder vi på en digital kaffe

Vi behöver hjälp med

Tack för ditt meddelande!

Avbryt

Work with us

Webbutveckling

En webbyrå i Stockholm full med kunniga webbutvecklare inom WordPress! Tillsammans tittar vi på förutsättningar, syfte och mål för att kunna ta fram ett så bra förslag som möjligt. Vi sammanställer slutsatserna från behovsanalysen och presenterar ett komplett lösningsförslag.

Work with us

Filmproduktion Webbutveckling UX Design Fotografi Grafisk Design Renderingsbilder

01 Prototyp

Tillsammans tittar vi på förutsättningar, syfte och mål för att kunna ta fram ett så bra förslag som möjligt. Vi sammanställer slutsatserna från behovsanalysen och presenterar ett komplett lösningsförslag.

02 Produktion

Er projektledare går igenom alla detaljer kring projektet tillsammans med er under ett uppstartsmöte. Efteråt får ni dokumentation från mötet för godkännande.

03 Drift & support

Genom vårt kundsystem levereras skisser tillsammans med designerns kommentarer. Efter feedback och eventuella korrigeringar färdigställer vi arbetet och ni slutgodkänner resultatet.

04

Vidareutveckling

Kundbeteenden förändras, teknologin utvecklas och sökmotorerna uppdateras. Hemsidans arbete tar inte slut vid lansering, då börjar ett nytt kapitel av vidareutveckling och anpassning.

Plattformar för morgondagens behov

Spetskompetens inom de senaste trenderna och inom de största plattformarna, allt för att vara en trygg webbpartner!

Work with us